question

john-russo avatar image
john-russo asked ·

On Internet Explorer - Glip is coming up as a blank white screen

On internet explorer, (windows 7) Glip is coming up as a blank white screen even though my administrator can see me as logged onto Glip. Any thoughts? Help? Thank you in advance for your help.
topic-default
1 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 8 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MiB each and 10.0 MiB total.

mike avatar image
mike answered ·
The first thing to check is if it is a recent/supported version of IE.   Supported Web Browsers

It might be as simple as updating the browser.  

If you are on a supported browser, then, let us know when this started. What other browsers have you tested, etc. 

Mike 
1 comment Share
1 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 8 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MiB each and 10.0 MiB total.

I checked Mike and I am on IE 11.
0 Likes 0 · ·
mike avatar image
mike answered ·
John,  I am also getting the white screen on IE11.   I'll post an update when I have more info. For the time being, can you run the desktop app, or use Chrome or Firefox instead? 

Mike 
9 comments Share
1 |1000 characters needed characters left characters exceeded

Up to 8 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MiB each and 10.0 MiB total.

Thank you Mike.  Yes, I can run Glip on Chrome in the interim. 
1 Like 1 · ·

Hi Mike...I've been getting the white screen now for over a week. It's occurring in the Glip desktop app and in all my web browsers: Chrome, Internet Explorer 11, and in the Edge. I log into Glip with my RingCentral credentials, I see the blue "Loading Glip..." splash screen, then the window goes white (no links, text or graphics displayed). All my browsers are up to date, I've tried clearing my cache, cookies, etc, and used my browsers InPrivate or Incognito windows with no luck. I've tried logging in on other computers with the same result. My coworkers can also successfully log in from my computer's browser with their RC credentials, which makes me believe there is an issue with my account. Others do see me as logged in during the white screens. I've had a ticket open with support now for over a week and I have not received any updates. Any help would be appreciated. Thanks!

0 Likes 0 · ·
Kyle,

Are you caching your pages in Internet Explorer? Earlier this week (it might have been this past weekend) RingCentral was working on the Glip app and it wasn't coming up properly. On occasion (with Firefox) I would either get a white screen or a screen advising to try back later as it was being worked on. If you are caching your page views it's possible that you are not getting a refreshed copy of Glip.

As an alternative, have you tried it with any other browser (i.e., Firefox or Chrome)?

0 Likes 0 · ·
Hi Jan, I've tried clearing my cache files with no success. I've tried 3 different browsers: Chrome, Internet Explorer 11, the Edge browser, and the Glip desktop app. I also receive the white screen when using the Incognito browsing option in Chrome and the InPrivate browsing in Edge.
0 Likes 0 · ·
Kyle,  Do you also have the Glip Deskop app installed?  If so, uninstall the Glip desktop app, and then go back to each browser on your machine and clear the cache again. The desktop app and web browser versions are tied together so the cache won't completely dump unless you uninstall the desktop app first. 

How do I clear my cache and cookies in my web browser?

Let us know what happens next. 

Mike 
0 Likes 0 · ·
Show more comments

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MiB each and 10.0 MiB total.

Customer Spaces