10/31/16: Some Polycom phones (including 355, 321, 550, and 5000 model numbers) not provisioning or registering

  • 1
  • Problem
  • Updated 2 years ago
  • In Progress
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have a related question on this subject, please post a new topic.

We have received reports of some Polycom phones not provisioning or registering on phones with firmware older than 4.0.9 and which have never been on a RingCentral Account. This issue has been escalated to our engineering team. 

There are two work-arounds at this time. 

1.  Change the provisioning server type from "https" to "http" and allow the phone to provision.

or, 

2.  Update the firm ware by the following steps.

Use the assisted provisioning tool in service web as normal. 

Log into the web GUI of the phone

Utilities > SoftwareUpgrade:







Check for updates: 







Select 4.0.9.1191 then install




When the phone is done rebooting 2-3 times as part of theupgrade continue with setting the provisioning string and DHCP options asnormal for the assisted provisioning process. 





For further updates and instructions, please open a support case an copy the following into the notes or title of the case:   "Parent Case 05131797 CT-18233"

  




Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 92,204 Points 50k badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1

There are no replies.

This conversation is no longer open for comments or replies.