Can not hear anything when making a call

  • 0
  • 2
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have a related question on this subject, please post a new topic.

Why when we have use Ring Central for Desktop, we can make phone call, but not hear anything. Sometimes, we call several times then we can talk with client or leave message. Please help me check. Thanks
Photo of Trudy Tran

Trudy Tran

  • 652 Points 500 badge 2x thumb

Posted 1 year ago

  • 0
  • 2
Photo of Cecile Glassy

Cecile Glassy, Champion

  • 15,368 Points 10k badge 2x thumb
05-08-2017  We had this happening on a few users during the last few weeks, open a Support Case with your Customer Success manager.   In our case, they were not able to isolate the cause for this intermittent issue. We have over 2000 users and it has only happened on a few phones if various locations. Our occurences were happening on actual Polycom VVX500 handsets - not via the Desktop.  This could be an infrastructural thing at RingCentral as your report would possibly indicate it is not user-hardware specific.
(Edited)
Photo of Saadet - Community Support

Saadet - Community Support, Official Rep

  • 39,502 Points 20k badge 2x thumb
Hello Trudy,

There are many things that could cause this type of issue. Could be the speaker/headset that you are using, it could be QoS related, etc. 

This type of issue will need a little bit more troubleshooting. I would suggest calling into support at 888-898-4591, Option 3 or open up a web case using the link below:

Photo of Cecile Glassy

Cecile Glassy, Champion

  • 15,368 Points 10k badge 2x thumb
We went through troubleshooting QOS,  network port RTP matchups, and network IPs permitted access through the firewall - after doing this with Enterprise support, we still were unable to isolate the actual cause. 

This conversation is no longer open for comments or replies.