Email address with custom email/domain extension not recognized in set up process

  • 1
  • 1
  • Idea
  • Updated 2 years ago
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have a related question on this subject, please post a new topic.

At the initial set up process for our users your system is not recognizing our email extension .build.  For example my email is george@mg.build and the system stated "enter valid email address"

please see:
https://www.icann.org/resources/pages/universal-acceptance-2012-02-25-en
https://uasg.tech

For information on how to update your system for this Top Level Domain and others.
Photo of George Minardos

George Minardos

  • 70 Points

Posted 2 years ago

  • 1
  • 1
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 89,840 Points 50k badge 2x thumb
Thanks for post George, 

We've converted this post to a feature request so it gets reviewed by our product team.   Sorry I can't give any ETA if/when this will get implemented, but I do understand that this will likely become a more frequent request as users request custom domain extensions. 

Thanks!

Mike 

For anyone else with this issue or any problem with the system not accepting an email address due to it's format please post here and include details on email address. 

This conversation is no longer open for comments or replies.