Google Drive attachments not working

  • 0
  • 3
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have a related question on this subject, please post a new topic.

Since yesterday afternoon (EST), Glip has not been allowing my office to connect to Google Drive.  It brings up the usual Google Drive box, but never loads any files. Just stays blank.  Any ideas?
Photo of Maggie Place

Maggie Place

  • 150 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 0
  • 3
Photo of Cecile Glassy

Cecile Glassy, Champion

  • 17,410 Points 10k badge 2x thumb
03-03-2017 Last Thursday 02-23-2017 a Google-wide security update was released and pushed out to disable the old level 1 SHA-1 128bit security encryption vehicle, being now replaced and  upgraded on all Google users to  SHA-2 256bit encryption requiring a re-login for all users.  It is possible that something on your side is out of sync with Google - this may possibly be relieved by re-installing your Google Drive Sync app on the effected machines, or possibly updting your Google Chrome browser will achieve the same result if the backend Glip connector is via one of the Google extensions. Those of you who use Google integration tools may benefit from subscribing to the Google Blog.
(Edited)
Photo of Cecile Glassy

Cecile Glassy, Champion

  • 17,410 Points 10k badge 2x thumb
Photo of Jan Ferguson, Channel Partner

Jan Ferguson, Channel Partner, Champion

  • 31,796 Points 20k badge 2x thumb
Maggie,

I agree with Cecile that somehow you might be out of sync with your Google account. Can you access Google Drive "normally" without trying to access it via Glip?

I experienced the security update and I am able to access Google rive with no issues via Glip. Have you (and your teams) logged out of Google completely and then re-logged in?

Also, and it may seem mundane but it is a cure for many ills, have you and your team members rebooted your computers? I have several clients who fail to reboot for three months or more and wonder why things don't seem to work correctly. Just a shot in the dark.
Photo of HootSuite App

HootSuite App

  • 4,210 Points 4k badge 2x thumb
This reply was created from a merged topic originally titled Glip: Problems loading images and files..

In response to magz1e on TWITTER: https://twitter.com/magz1e/status/837... Glip won't load Google Drive for attachments since yesterday afternoon.

This conversation is no longer open for comments or replies.