User Greeting: New Greeting Not Saving

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
  • (Edited)
I have recorded new messages in the "Screening, Greeting & Hold Music" section. The audio is what I recorded when I check it online, but when I call our # It's still the old greeting. This is only for the "Select 1, ect feature. I was able to get the main greeting to update.
Photo of DILLON

DILLON

  • 112 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Jan Ferguson

Jan Ferguson, Champion

  • 28,626 Points 20k badge 2x thumb
Dillon,

A few things to check:
1. Make certain that you did not accidentally record a greeting for an extension versus the company greeting.
2. Double check that you did not accidentally record a voice mail greeting versus a company greeting.
3. Double check any Advanced Calling Rules you may have set up. Each one of these can have their own greeting message.
4. Double check any IVR or multi-level IVR settings. Here you may be going to a different location than where you think you are going.

It can be a little confusing when recording a special greeting but all the above locations I mentioned can have their own greetings.
Photo of DILLON

DILLON

  • 112 Points 100 badge 2x thumb
I am 

I am re-doing the extensions - As in when callers choose #1 they hear the hours, but it's still the old recording. 
Photo of Jan Ferguson

Jan Ferguson, Champion

  • 27,614 Points 20k badge 2x thumb
Dillon,

For what it's worth, I have a similar message (hours only) but I do not use a regular extension. I use a Message Only Extension because I let people leave messages if they wish to after hearing the message. You can also use an Announcement Only Extension if you do not want to receive any voice mail messages after the announcement.

However, it sounds like in your situation that there is something still set up somewhere in an IVR or company message location where it is still sending people there. My guess would be an IVR situation where you have another greeting set.
Photo of Kim

Kim, Alum

  • 42,766 Points 20k badge 2x thumb
@Jan - in her situation she was accidentally uploading the old greeting.  Easy Fix! :-) 
Photo of Jan Ferguson

Jan Ferguson, Champion

  • 27,614 Points 20k badge 2x thumb
Good to hear. I knew it had to be something simple.
Photo of DILLON

DILLON

  • 112 Points 100 badge 2x thumb
Problem solved! Thank you, Kim :) Part of the issue was recording the greeting under username, and the rest was all me!
Photo of Kim

Kim, Alum

  • 42,766 Points 20k badge 2x thumb
Happy to help!! Thank you for using our Community!