Poor Performance of Running Reports

  • 0
  • 3
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
Merged

This conversation has been merged. Please reference the main conversation: Reports: more advanced reporting options.

Changing a single filter in any of the reports causes the website to reload everything involved, which can easily take 1+ minutes.  If I'm changing multiple filters, this ends up with a refresh after each filter....taking 5-10 minutes to just run a single report.

This could be easily solved by adding a "Refresh" or "Load" button to click once all filters are adjusted as needed to prevent the multiple unnecessary refreshes.

It also doesn't help that the Date filters seem to always be set to a date range back in October whenever I load the Reports(10/12/14 to 10/26/14).  Either don't populate the report contents until I select the filters, or choose a more current date range.
Photo of Chad W

Chad W

  • 324 Points 250 badge 2x thumb

Posted 5 years ago

  • 0
  • 3
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 94,178 Points 50k badge 2x thumb
Hello Chad,  Sorry for the frustration that this is causing.  I don't have a specific date available, but I did verify with our Product team that they are actively working on a solution to change the date range as well as the overall performance. I'll update this topic when I have more information. 

Mike 
Photo of Claudio (Customer)

Claudio (Customer)

  • 14,130 Points 10k badge 2x thumb
I'm waiting for the right solution... hope no too long.

This conversation is no longer open for comments or replies.