Problem Signing into RingCentral Salesforce Integration

  • 1
  • 4
  • Question
  • Updated 1 month ago
  • Answered
Users are not able to sign into RingCentral through the Salesforce app upon selecting "Sing In", is there a current issue with this integration? 
Photo of Tyrone Staggers

Tyrone Staggers

  • 290 Points 250 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 1
  • 4
Photo of Saadet - Community Moderator

Saadet - Community Moderator, Official Rep

  • 62,600 Points 50k badge 2x thumb
Hi Tyrone,

Are they receiving an error message? Do you have a screen shot you can share?
Photo of Tyrone Staggers

Tyrone Staggers

  • 290 Points 250 badge 2x thumb
There wasn't an error message just when the user selects sign in, the button is clickable but it doesn't seem to be functioning because it doesn't change to another screen it remains at sign in. 
Photo of Jitender Kumar

Jitender Kumar, Director Application Development

  • 1,708 Points 1k badge 2x thumb
Hello Tyrone, 
Can you please check if the problem is resolved for you ? 
Photo of David Chu

David Chu

  • 148 Points 100 badge 2x thumb
My users are having the same issue, we have been using RingCentral Salesforce app for 1.5 months now, and all of a sudden some of them cannot log in. I have worked with them to try using different browsers, changing pop-up blocking settings, javascript settings, etc, and nothing seems to work. Is this a known problem with a solution?
Photo of Jitender Kumar

Jitender Kumar, Director Application Development

  • 1,708 Points 1k badge 2x thumb
Hello David, 
We recently published an upgrade to app that eliminates this problem of caching on the server side. Could you please upgrade the app to 5.8.4 from Salesforce App Exchange 
https://appexchange.salesforce.com/appxListingDetail?listingId=a0N3A00000EORsjUAH 
Photo of David Chu

David Chu

  • 148 Points 100 badge 2x thumb
Thank you Jitender, I have installed the update and am awaiting feedback from my users.
Photo of Kaluzynski

Kaluzynski

  • 104 Points 100 badge 2x thumb
I'm having this behavior as of today. I've downloaded the app on a sandbox account, I'm not sure where to look next seeing as I should have the very latest version of the app. 

Is there any place I can look in settings to try and solve this? Thanks!
Photo of Saadet - Community Moderator

Saadet - Community Moderator, Official Rep

  • 62,226 Points 50k badge 2x thumb
Hey Kaluzynski, please contact Support so they can gather logs, etc. and troubleshoot live with you :)
Photo of Missy Oclon

Missy Oclon

  • 94 Points 75 badge 2x thumb
I currently have this issue with 2 of my users. I am on the latest version 6.3.0. The users are trying to login the dialer in SF and it is just spinning, there is no error message.
Photo of Saadet - Community Moderator

Saadet - Community Moderator, Official Rep

  • 62,226 Points 50k badge 2x thumb
Hey Missy, looks like our Engineering team is investigating this issue. Please contact our Technical Support Team and include Parent Case 09033585 in your notes.