Ring Central favicon does not appear on all sections of the user portal

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 years ago
  • Answered
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution, has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have questions or comments related to this to thread, please create a new topic, or post to anot

I'm noticing it's often difficult to find my Ring Central browser tab and that it depends on which area of the user portal I am clicked on.  For Example:


If I just log in, the page does show the Ring Central favicon (on the Overview and Settings tabs). 


However, if I click to the Messages, Call Log, Contacts or Tool tabs my favicon disappears and I'm left with my browsers logo instead (Which in this case is IE 11.0.9600.xxxx)  this requires me to take an extra few seconds trying to locate my Ring Central browser window. 

Not the end of the world, but for consistency I'd appreciate if you fixed that.  Thank you!

Photo of Al Cee

Al Cee

  • 70 Points

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 94,378 Points 50k badge 2x thumb
Hello Alec Cedrone,

Those pages actually do have a  favicon installed on them, but IE is a little quirky.  If you pull those pages up on Chrome or Firefox, you will see them appear.  For IE you can usually force the favicons to load by bookmarking the pages.  Click Favorites > Add to Favorites, then press the F5 key or refresh the page and you should see the favicons appear. 

Mike

This conversation is no longer open for comments or replies.