Says I missed a call....but I did not and it happens each time I answer the phone!

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 5 years ago
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution, has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate.  If you have questions or comments related to this to thread, please create a new topic, or post to anot

I have a single Cisco SPA 525G phone on my desk. If a call comes in, just one of the lights comes on and I take the call. My issue is that as soon as I hang up, the display says missed call. I did not miss any call. No other lights lit while I was on the call.
Each time I answer a call it displays Missed Call as soon as I hang up.
I've asked support for help on this issue for three weeks and they keep giving me advise that does even apply to my issue. Hope someone out there can help.
Photo of Bill Cave

Bill Cave

  • 310 Points 250 badge 2x thumb
  • Frustrated

Posted 5 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Rod

Rod

  • 60 Points
Any update on this? Having the same issue
Photo of RC-Installer

RC-Installer, Champion

  • 27,466 Points 20k badge 2x thumb
I use this phone all the time so something is not right.  If you are using presence you should have at least 2 lines, If you are not using presence all 5 lines should be available.

I am puzzled on why support cant fix this one.  Sound like either the phone did not provision correctly or something crazy with the call handling.

Maybe a team viewer session to help solve this issue for you

Let me know
Chuck
Certified Ring central Installer
ckfuscone@yahoo.com

This conversation is no longer open for comments or replies.