On Internet Explorer - Glip is coming up as a blank white screen

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
On internet explorer, (windows 7) Glip is coming up as a blank white screen even though my administrator can see me as logged onto Glip. Any thoughts? Help? Thank you in advance for your help.
Photo of John Russo

John Russo

  • 110 Points 100 badge 2x thumb

Posted 2 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,080 Points 50k badge 2x thumb
The first thing to check is if it is a recent/supported version of IE.  Supported Web Browsers

It might be as simple as updating the browser.  

If you are on a supported browser, then, let us know when this started. What other browsers have you tested, etc. 

Mike 
Photo of John Russo

John Russo

  • 110 Points 100 badge 2x thumb
I checked Mike and I am on IE 11.
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,080 Points 50k badge 2x thumb
John,  I am also getting the white screen on IE11.   I'll post an update when I have more info. For the time being, can you run the desktop app, or use Chrome or Firefox instead? 

Mike 
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,080 Points 50k badge 2x thumb
Kyle,  Do you also have the Glip Deskop app installed?  If so, uninstall the Glip desktop app, and then go back to each browser on your machine and clear the cache again. The desktop app and web browser versions are tied together so the cache won't completely dump unless you uninstall the desktop app first. 

How do I clear my cache and cookies in my web browser?

Let us know what happens next. 

Mike 
Photo of Kyle Hayes

Kyle Hayes

  • 278 Points 250 badge 2x thumb
Hi Mike, thank you for the response. I uninstalled the Glip desktop app, cleared the cache on all three browsers, and I still have the problem. I have also tried clearing the browser cache on different computers, that did not have the Glip desktop app installed on it and I get the same result...a blank white screen after the loading Glip splash screen. I've tried logging into Glip from 6 plus different computers (work and home) with the same result. Other user accounts seem to load just fine with no issue. I have a feeling the issue is related to my specific user account.
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,080 Points 50k badge 2x thumb
OK.. thanks for the update.  Your ticket has already been escalated as this looks like a Platform issue affecting your account. 

Is the screen blank/white on the desktop app too?

Mike 
Photo of Kyle Hayes

Kyle Hayes

  • 278 Points 250 badge 2x thumb
Hi Mike,

First thing this morning, I received the blank/white screen. I tried maybe 30 minutes later and I was able to load Glip successfully across the board. Thank you for the assistance! I'm assuming someone on your end made some changes this AM to my account?

Thanks again,

Kyle
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,080 Points 50k badge 2x thumb
Hi Kyle... I see the parent ticket is still open but they may have done some work that I'm not aware of.  If/when it's officially closed, it should trigger an email to you to let you know.   I'm glad it's working. If it stops be sure to reply here and let me know and I'll pass the info along. 

mike