SMS/text outgoing showing not sent but recipients are receiving duplicate

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 2 years ago
  • Answered
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have a related question on this subject, please post a new topic.

For the past 24 hours I have been having problem with out going text messages, in which we send about 400 a day. They are showing that they are not sent but recipients are advising that they are receiving several of the same message over and over. I spent sometime last night talking to Miky, I email her screen shots of what I am seeing. I had to let he going because I was busy supervising my office and overseeing the issues we are having, the same exact thing that I am now doing 14 hours later and I am unable to leave the office now for 24 hours because of this problem, we are a 24 hour answering service and send hundreds of messages a day. I am running out of ways to apologize for the service that we are offering due to continued problems with RC, this may end up costing me a lot of lost revenue, last issue I was able to cover for but it is getting harder. I have yet to receive the promised update via email from Miky but on my 3rd attempted phone call I was able to find out that Work orders #05491319 was created and escalated to level 2 support. After further inquiries I found out that they can only handle level 1 support on the phone but level 2 can go more in depth but they are currently closed, not really sure how that was escalated then 14 hours ago. The good news is Charlie advised me "no worries" they will be contacting me sometime today. No worries are you serious, I have had to work over 24 hours straight and still do not have this issue resolved, I can not be the only one. I have tried on several computers and even the app and the same issue. 
Photo of OnCallAnswer

OnCallAnswer

  • 1,938 Points 1k badge 2x thumb
  • Frustrated & tired

Posted 2 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,924 Points 50k badge 2x thumb
I located your case:  05491319 and it appears some routing was updated.  I see a callback but you were not available. Is the system now working?  If not can you please comment on the case using the button below to log in?

Photo of OnCallAnswer

OnCallAnswer

  • 1,938 Points 1k badge 2x thumb
I think the problem has been resolved, we are still running a few test pages but it appears to be working, I did get an email from tier 2.
Thank you, I have to vent on here as such but was very frustrated.

Photo of Mike

Mike, Official Rep

  • 91,924 Points 50k badge 2x thumb
No problem!  I'm glad it's working.  I'll leave this thread open for a few days, so if you have any issues feel free to reply back and I'll help you out. 

Mike 

This conversation is no longer open for comments or replies.