Why doesn't Caller ID display on the Polycom VVX-500 when the presence button is pressed?

  • 0
  • 1
  • Question
  • Updated 6 years ago
  • Answered
  • (Edited)
Archived and Closed

This conversation is no longer open for comments or replies and is no longer visible to community members. The community moderator provided the following reason for archiving: We have archived this topic as it has either reached a resolution, has become inactive, or information contained in this thread is no longer accurate. If you have questions or comments related to this to thread, please create a new topic, or post to anot

On Polycom VVX-500, when you push a presence button the caller ID displays a weird bls:############# number. Why doesn't it just display the caller ID?
Photo of JW Lodge

JW Lodge

  • 512 Points 500 badge 2x thumb

Posted 6 years ago

  • 0
  • 1
Photo of Desiree

Desiree, Alum

  • 7,270 Points 5k badge 2x thumb
Hi,

Sorry for the late reply.

That is strange. Is it still happening? Also, does thisĀ only happen when presence is selected?

Thanks.

Desiree
Photo of JW Lodge

JW Lodge

  • 936 Points 500 badge 2x thumb
Yes it's still happening. If you want to use the presence button as a shortcut, it displays a weird number instead of the persons name or extension number.
Photo of Jorge

Jorge

  • 60 Points
It's happen the same where! But it displays a SIP number.
Photo of RGPrior

RGPrior

  • 60 Points
We are experiencing the same issue on our Polycom VVX-500's. Have you found a resolution?
Photo of Ben Foster

Ben Foster, Alum

  • 6,124 Points 5k badge 2x thumb
Hi all - if you are experiencing this issue, please open a support case atĀ http://success.ringcentral.com/RCContactSupp. Thanks!

This conversation is no longer open for comments or replies.